View Full Version : Set a macro value using script
ShiamakD
06-27-2008, 01:08 PM
Hi,
I have a VB script that reads a log file ,based on the results returned by my VB script I would like to set a VALUE of a PREDEFINED MACRO from within my vb script.
Is there a way to achieve this using script?
TIA
kinook
06-27-2008, 02:30 PM
From a Run Script action, use something like this:
Application.Macros(vbldMacroTemporary).Add "MACRO_NAME", "macro value"
http://www.visualbuild.com/Manual/macrosproperty.htm
http://www.visualbuild.com/Manual/macrosaddmethod.htm
http://www.visualbuild.com/Manual/runscript.htm
If the VBScript code is external to VBP (i.e., a .vbs file), you would need to instantiate the object model and store in a project (loading the appropriate .bld file first) or global macro.
http://www.visualbuild.com/Manual/objectmodel.htm
http://www.visualbuild.com/Manual/applicationobject.htm
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.