Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [VBP] Suggestions (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Copy/paste step properties and values (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=5232)

Shiamak 02-06-2014 04:42 PM

Copy/paste step properties and values
 
I have tried many different ways to copy and paste PROPERTIES and VALUES from Step Properties dialog box but no avail.

Is there a way to do this? If not, then perhaps it would be a good idea to add this feature in next release.

I have a need to use this feature so often, I am sure others are facing it too.

kinook 02-07-2014 07:15 AM

If you're referring to grid values (i.e., Name/Value from the Subroutine tab of the Subroutine Call action), you can copy a name or value by selecting a row, then selecting the name or the value in the edit control and copying (Ctrl+C or right-click -> Copy). If you want to copy and paste multiple grid rows into another step of the same type, you can open the .bld file in a text editor and copy the Parameters and ParamValues elements (names could be different for other actions) from one step to another. Or just copy/paste the step in Visual Build and modify the other properties.

kinook 07-09-2015 10:21 AM

In v9, you can copy and paste all grid values in the Properties pane.
http://www.kinook.com/VisBuildPro/Ma...ertiespane.htm


All times are GMT -5. The time now is 02:49 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.