Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [UR] Suggestions (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Blank" New tab (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=2392)

PIMfan 03-16-2007 11:42 AM

"Blank" New tab
 
Is there any way to have a newly created tab be "blank" when it's created?

Currently, it seems that whenever I open a new tab, it immediately opens another duplicate of the current window I'm viewing. Functionally, if I'm opening a new tab, I probably am going to view something other than the current window. With multiple tabs, I then end up unsure which one was the one I was working in originally.

If this cannot be configured currently, a nice option would be to allow me to select "Open New Tabs Blank" somewhere in the options screen.

Does this bother anyone else?

TIA,
PIMfan

dasymington 03-17-2007 06:43 AM

Yes, I find that annoying, too, particularly because you can change the contents of an item in one tab and then switch back to the original one and for a moment think you've lost all your work - because multiple tabs displaying the same item don't always get updated.

kinook 09-27-2019 09:59 PM

Implemented in v6.0.


All times are GMT -5. The time now is 01:28 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.