Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [UR] General Discussion (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Displaying PDFs "in-line" (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=3529)

pjbw 03-14-2008 02:06 PM

Displaying PDFs "in-line"
 
Whenever I import a PDF I can get its path (a string of ?'s) to either appear as a child item under my context item in Data Explorer or as a child item in Imported Items. The Adobe page appears Ok in the Details pane when I click on the child item. My Data Explorer pane is going to get very big (from experience with Ecco) and I don't want it cluttered with child path items as happens with Ecco
However, if I import an email from Thunderbird its content appears in the Details pane as soon as I click on the context item in Data Explorer - perfect!. Is it possible to get PDF's to appear like this, and if so how?
Is it to do with the Document, URL attribute? This is blank when I try to import a PDF file and has a value 'email|1.eml' after I have imported an email (only 1 so far).

kinook 03-14-2008 02:16 PM

http://www.ultrarecall.com/Manual/internaloleedit.htm

http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=2430

pjbw 03-16-2008 06:23 AM

Before I posted this thread I had tried pasting the PDF's path into the Document, URL field of my context item but, when I clicked on the context item nothing happened (hence this thread) because:
Possible bug in UR 3.2.6. I had UR open in one monitor and UR Help open in the other. the reason the PDF wasn't displayed was that there was a Microsoft Office dialog hidden underneath the Help page saying that ...This feature is not installed. Please insert the CD-ROM... When I X'ed the dialog the PDF appeared Ok in UR. This dialog re-appeared everytime I clicked on the context item during yesterday's session but is not appearing now that I have reloaded UR
I had created my PDF by scanning the page into MS Word via FineReader and saving it as a PDF. I then exited Word before pasting the path into UR. No problem for me - I can avoid Word next time.

Another query; how do I delete user-defined keyword(s)?
I am evaluating UR 3.2.6 and have added some trial keywords which I no longer want.
Or; can I rename them?

$bill 03-16-2008 07:15 AM

Quote:

Originally posted by pjbw

Another query; how do I delete user-defined keyword(s)?
I am evaluating UR 3.2.6 and have added some trial keywords which I no longer want.
Or; can I rename them?

See http://www.kinook.com/Forum/showthre...&threadid=3295

The beta of 3.5 improves this by including a option to remove user-defined keywords for all items.

pjbw 03-16-2008 10:56 AM

Thank you. Quant's post of 11/30/06 did the job.
Now to design a set of keywords to mimic my folder/column setup in Ecco.
UR is becoming more and more impressive (in spite of the steep learning curve! In Ecco I had everything subordinate to a Diary folder and it looks as if I can do the same in UR with My Data renamed Diary.


All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.