Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [VBP] Third Party Tools (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Troubles with VMWare Workstation (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=4937)

Kosta 11-28-2011 08:41 AM

Troubles with VMWare Workstation
 
Hi, I'm totally new to the Visual Build, but I'm already having trouble with the VWWare Workstation step. I'm using VMWare Workstation 7.1.5 and Visual Build Pro 7.7a.

Everything is nice and fine when I start the virtual machine using the "Start" command - the virtual OS powers on successfully. However, when I try to perform any other action on this virtual machine (like Run program, Create snapshot or even Stop), all I get is always the same error message - e.g. (VBScript) script code at Line 220, Column 2 (Failed to open 'C:\VirtualWindows\Windows 7 x64 Enterprise EN\Windows 7 Enterprise x64.vmx': The process cannot access the file because it is being used by another process.)

All these other steps fail even if I perform them on a machine that is already powered on (and the same error message appears).

It's quite confusing - could you please advise me where the catch is?

kinook 11-28-2011 09:11 AM

Uncheck the Prevent prompting checkbox on the Options tab.

Kosta 11-29-2011 08:30 AM

Thanks!
 
Yeap, this seems to be exactly the solution that I was looking for! Thanks!


All times are GMT -5. The time now is 11:53 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.