Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: VbpSixUser
Forum: [VBP] General Discussion 05-23-2007, 04:36 PM
Replies: 2
Views: 4,302
Posted By VbpSixUser
Thumbs up Thanks again for the help....that answered my...

Thanks again for the help....that answered my question.
Forum: [VBP] General Discussion 05-23-2007, 02:47 PM
Replies: 2
Views: 4,302
Posted By VbpSixUser
ZIP Tab - Creating ZIP File

I had a question regarding specifying the directory to ZIP...

In the ZIP Tab (under the create ZIP File step inside of Subroutine Steps), there is a field called "Source Folder:"


I want to...
Forum: [VBP] General Discussion 05-23-2007, 12:27 PM
Replies: 8
Views: 5,221
Posted By VbpSixUser
Thumbs up That was exactly the problem. I appended .value...

That was exactly the problem. I appended .value to the line you mentioned and the html is now successfully generated. Thanks for your time.
Forum: [VBP] General Discussion 05-23-2007, 09:17 AM
Replies: 8
Views: 5,221
Posted By VbpSixUser
Actually, there is. I found the following error...

Actually, there is. I found the following error repeating itself in the Event Viewer under the Application section:


Event Type: Error
Event Source: Visual Build Professional
Event...
Forum: [VBP] General Discussion 05-22-2007, 04:54 PM
Replies: 8
Views: 5,221
Posted By VbpSixUser
I have built the same project on Version 5.7...

I have built the same project on Version 5.7 successfully. The only difference in the release.xml built with version 6.3 is that it was missing those lines (mentioned in the first post).
Forum: [VBP] General Discussion 05-22-2007, 01:56 PM
Replies: 8
Views: 5,221
Posted By VbpSixUser
ZIP File

Thanks for the quick reply....I have attached a ZIP file with all 3 files. Since the build log was unable to be generated (due to this error), I have included the malformed xml log file.
Forum: [VBP] General Discussion 05-22-2007, 01:11 PM
Replies: 8
Views: 5,221
Posted By VbpSixUser
Logging Issue - End/Start tag mismatch

I searched this forum for this issue and came across a couple different examples of where other users have reported the same issue.

One suggestion was to check the delete log file for each build...
Showing results 1 to 7 of 7

 

All times are GMT -5. The time now is 07:55 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.