Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 188
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: teognost
Forum: [VBP] General Discussion 11-26-2021, 06:45 AM
Replies: 8
Views: 66
Posted By teognost
Thanks,this change in log level to detailed...

Thanks,this change in log level to detailed solved the issue
Forum: [VBP] General Discussion 11-24-2021, 03:08 PM
Replies: 8
Views: 66
Posted By teognost
I found it: ...

I found it:
https://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=3044
I will send the info required here
Forum: [VBP] General Discussion 11-24-2021, 03:07 PM
Replies: 8
Views: 66
Posted By teognost
I ran it and the echo did not work: :\Program...

I ran it and the echo did not work:
:\Program Files\VisBuildPro9>"c:\Program Files\VisBuildPro9\VisBuildCmd.exe" "c:\Program Files\VisBuildPro9\Test.bld"

VisBuildCmd (x64), Version 9.7.0.1
...
Forum: [VBP] General Discussion 11-24-2021, 12:34 PM
Replies: 8
Views: 66
Posted By teognost
I tried my test project on other machine...

I tried my test project on other machine -wscript.echo worked ,i had the test message in the log.Any idea why on that specific machine the command does not work?Could be some Visual Build setting...
Forum: [VBP] General Discussion 11-24-2021, 10:46 AM
Replies: 8
Views: 66
Posted By teognost
I cannot open\run the test project as I have...

I cannot open\run the test project as I have VisBuildCmd (x64), Version 9.7.0.1 and yours is a newer version.
Would be possible to give me the same test project but version 9.7?
Forum: [VBP] General Discussion 11-23-2021, 01:24 PM
Replies: 8
Views: 66
Posted By teognost
Exclamation Wscript.Echo not working

Hi
I have a Run Script step (VBScript) inside my Visual Build project which contains:
Wscript.Echo "Test message"
When i start it in Visual Build the message is shown in the log.
But when I run...
Forum: [VBP] General Discussion 10-22-2020, 05:05 PM
Replies: 4
Views: 4,000
Posted By teognost
Thanks,i tried with the version change and it...

Thanks,i tried with the version change and it worked.
I compared my step with the one from sample,they both looked the same but yours has the correct behaviour failing if source folder does not...
Forum: [VBP] General Discussion 10-22-2020, 08:31 AM
Replies: 4
Views: 4,000
Posted By teognost
I am using VBP 9.7 and cannot open your sample.I...

I am using VBP 9.7 and cannot open your sample.I installed VBP 10.3 trial version but i get this message "The evaluation version is limited to 50 steps." so cannot test it.Could you please send me...
Forum: [VBP] General Discussion 10-20-2020, 11:35 AM
Replies: 4
Views: 4,000
Posted By teognost
Enhanced Zip Files step not failing

I have an Enhanced zip files step and if there is a problem-for example Source folder not found-the step is not failing (it appears successful):

\\VM1\Folder1\ -> \\VM2\Backup\MyFile.zip
The file...
Forum: [VBP] Third Party Tools 09-11-2020, 05:17 AM
Replies: 5
Views: 3,289
Posted By teognost
Ok,in that case I will use Run Program step...

Ok,in that case I will use Run Program step instead of Powershell step.Thanks!
Forum: [VBP] Third Party Tools 09-10-2020, 06:04 AM
Replies: 5
Views: 3,289
Posted By teognost
I downloaded free version of VBP10 and was able...

I downloaded free version of VBP10 and was able to open the sample attached.Powershell script is developed by other person ,I should not change it,Would be great if you have a sample showing how to...
Forum: [VBP] Third Party Tools 09-10-2020, 05:43 AM
Replies: 5
Views: 3,289
Posted By teognost
Thanks a lot!Could you please attach the bld file...

Thanks a lot!Could you please attach the bld file for version 9?I tried to open it bit it says it was created in a newer version so it cannot be open.
Forum: [VBP] Third Party Tools 09-09-2020, 03:29 PM
Replies: 5
Views: 3,289
Posted By teognost
Launch Powershell script with specific parameters from Visual Build

Hello
I need to launch Powershell script with specific parameters from Visual Build.In Input section of the powershell step if i write the parameters as values (File1,File2,File3) everything works...
Forum: [VBP] General Discussion 10-06-2014, 10:26 AM
Replies: 2
Views: 8,713
Posted By teognost
thanks a lot for your answer !

thanks a lot for your answer !
Forum: [VBP] General Discussion 10-06-2014, 06:01 AM
Replies: 2
Views: 8,713
Posted By teognost
Maximum length of a macro value?

Hi
I would like to store the content of a file in a Visual Build macro.
Is there any limit of how many chars can be stored?
I am thinking if there is a possibility the macro would contain just a...
Forum: [VBP] General Discussion 10-10-2013, 06:18 AM
Replies: 2
Views: 8,716
Posted By teognost
thanks a lot!

thanks a lot!
Forum: [VBP] General Discussion 10-09-2013, 01:58 PM
Replies: 2
Views: 8,716
Posted By teognost
Write elements into XML

Hi
I have a list of elements -like {Accounting.Iface;Accounting.Service} which are read one by one in a loop step (separator is ; ) and then I need to write every element in a XML file like...
Forum: [VBP] General Discussion 06-13-2013, 04:11 AM
Replies: 12
Views: 15,496
Posted By teognost
sorry,I just saw the email from you.It is...

sorry,I just saw the email from you.It is displayed correctly.So this means the problem is with our email server -it is transforming the message in chinese ?Any workaround to avoid this?
Forum: [VBP] General Discussion 06-13-2013, 03:24 AM
Replies: 12
Views: 15,496
Posted By teognost
I did not receive any message from you -which...

I did not receive any message from you -which address did u use ?
Forum: [VBP] General Discussion 06-12-2013, 10:49 AM
Replies: 12
Views: 15,496
Posted By teognost
I tried to use the sample you attached by filling...

I tried to use the sample you attached by filling the info for our Exchange email server -but what i see is chinese like below.
Maybe the problem is with our email server if you say the email sent...
Forum: [VBP] General Discussion 06-12-2013, 08:20 AM
Replies: 12
Views: 15,496
Posted By teognost
i attached the file I am trying to read and put...

i attached the file I am trying to read and put into the email body .Not sure how to check if it is UTF-16 encoded.
Email reader is Microsoft Outlook 2010
Forum: [VBP] General Discussion 06-12-2013, 06:16 AM
Replies: 12
Views: 15,496
Posted By teognost
Hi,i have issues again with this and i do not...

Hi,i have issues again with this and i do not understand why as it used to work ok.

Since september 2012 I decided to send the html as attachment to the email.Now it was requested to be sent again...
Forum: [VBP] Third Party Tools 01-07-2013, 06:20 AM
Replies: 2
Views: 7,323
Posted By teognost
Thanks for suggestion ,will try that

Thanks for suggestion ,will try that
Forum: [VBP] General Discussion 09-07-2012, 12:29 PM
Replies: 9
Views: 9,150
Posted By teognost
wow,tks a lot,did not think about it now the...

wow,tks a lot,did not think about it
now the output is redirected ok to the text file
Forum: [VBP] General Discussion 09-07-2012, 11:54 AM
Replies: 9
Views: 9,150
Posted By teognost
when running normally works fine: "c:\Program...

when running normally works fine:
"c:\Program Files (x86)\Installshield\StandaloneBuild9SP1\IsSABld.exe" -p "D:\Builds\ffng\Install\WEB\WEB.ism" -r "Release 1" -c COMP -o "c:\Program Files...
Showing results 1 to 25 of 188

 

All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Copyright 1999-2021 Kinook Software, Inc.