Thread: Read registry
View Single Post
  #1  
Old 02-19-2013, 07:34 PM
HippyCraig HippyCraig is online now
Registered User
 
Join Date: 07-27-2006
Location: Philly
Posts: 211
Read registry

I am seeing some weird behavior reading the registry on one server, other servers seem fine but this one is strange

I am trying to find if a software package is installed and I am searching in
SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstal l\

But the values returned are not from this location but from
SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVers ion\Uninstall

Why is the Wow6432Node being returned and I am not asking for it. The build machine is 2003 x86 server the server I am calling is 2008 R2 x64. Now this works fine on other 2008 R2 x64 servers but for some reason this one is not returning the right node.

I am using the 32 version of VB8 see below
Visual Build Professional 8.1
Registered to: ACE USA - Southbury, CT (1-site license)
Windows Version: 5.2.3790.2.0
Install path: C:\Program Files\VisBuildPro8
HideConsole.exe version 1.0.0.0
SftPrintPreview_IX86_U_20.dll version 2.04
VisBuildCmd.exe version 8.1.0.1
VisBuildPro.exe version 8.1.0.1
VisBuildAct.dll version 8.1.0.2
VisBuildCore.dll version 8.1.0.1
VisBuildDotNET.dll version 8.1.0.0
VisBuildExt.dll version 8.1.0.1
VisBuildMisc.dll version 8.1.0.1
VisBuildMS.dll version 8.1.0.2
VisBuildMS2.dll version 8.1.0.1
VisBuildNet.dll version 8.1.0.1
VisBuildSvr.dll version 8.1.0.2
VisBuildSvr.Interop.dll version 1.0.0.0
VisBuildVCS.dll version 8.1.0.1
Reply With Quote