Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2007, 07:17 PM
modernrocketry modernrocketry is online now
Registered User
 
Join Date: 04-06-2006
Posts: 19
Run Script Step and Call

Using version 5.7
I have a "Run Script" step that works fine outside of Visual Build Pro, but not within.

The failure is on the line "Call objVirtualServer.CreateVirtualMachine("APP_%BUILDN UM%", VMFolderPath)

What am I doing wrong?

Full script as follows
Builder.LogMessage "BEGIN: Create the Virtual PC"
VMFolderPath = "%VIRTPCDIR%\%BUILDNUM%"
Builder.LogMessage "The Virtual PC location is: %VIRTPCDIR%\%BUILDNUM%"
Set objVirtualServer = CreateObject("VirtualServer.Application")

Set objShell = CreateObject("Wscript.Shell")
objShell.CurrentDirectory = "%VIRTPCDIR%\%BUILDNUM%"
Builder.LogMessage "The current directory is: "+objShell.CurrentDirectory

'Create a new VM
Builder.LogMessage "The Virtual PC name is: JMPS_%BUILDNUM%"
Call objVirtualServer.CreateVirtualMachine("JMPS_%BUILD NUM%", VMFolderPath)
Set objVirtualMachine = objVirtualServer.FindVirtualMachine("JMPS_%BUILDNU M%")

Builder.LogMessage "END: Create the Virtual PC"
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2007, 07:36 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,851
You didn't indicate what the error is, but here's one possibility: http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=1104
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:57 AM.


Copyright 1999-2022 Kinook Software, Inc.