Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-03-2012, 06:09 PM
deramor deramor is online now
Registered User
 
Join Date: 05-11-2011
Posts: 24
Send Mail: Version 8.0 behavior change?

Hello-

I recently purchased a VBP version 8.0 license. I used to be using 7.7a for my builds. I have e-mail notifications for success and failure. We use an SMTP server to send our mail (no authentication). Without changing anything in the VBP project file, the build fails to send e-mail messages to this server while running under version 8.0. These steps had previously run and continue to do so under 7.7a. I tweaked my send mail step and got it to pass by removing all text in the "From" field. Previously it was simply "Visual Build" with no Quotes which worked under 7.7a. I can not find any mention of changes to this step in the version history so here I am. I would like to keep the "From" information. Otherwise the message appears to be from no one and resembles spam.

I have attached some relevant info. Some of the info was omitted due to it containing internal company information. I do not believe it will effect any debugging. Does anyone have any thoughts?
Attached Files
File Type: txt failed.txt (4.0 KB, 371 views)
File Type: txt passed.txt (12.4 KB, 385 views)
File Type: txt vbp info.txt (675 Bytes, 378 views)
File Type: bld Mail Failure.bld (655 Bytes, 341 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.