Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] Suggestions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2011, 08:28 AM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 370
Capturing URL with Opera

Right now, this is a two step process for me. Is it possible to capture the url as is done with Firefox or IE? I know that Opera handles things differently, but Zoot is able to do this.

Thank you.

Jon
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2011, 09:06 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,654
AFAIK, Opera doesn't provide HTML or URL format when copying to the clipboard, for identifying the URL.

http://my.opera.com/community/forums....dml?id=146449

http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=90015
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2011, 10:17 AM
Jon Polish Jon Polish is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2006
Posts: 370
Yes, I know. I think Zoot does something with Opera via DDE. I wonder if it is possible to implement.

Jon
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2019, 10:58 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,654
Implemented in v6.0.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:04 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.