Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-01-2007, 12:09 PM
glavian glavian is online now
Registered User
 
Join Date: 04-23-2007
Posts: 9
Subroutine from script

I found a year old post about not being able to call a subroutine from a script. Is this still not available? If it still isn't available let me explain what I am doing in case someone has a work-around. I'm using XML to setup our archiving process. I will have 1...n archive elements and I'm using vbscript to read in the XML data. The attributes of the archive element explain how to set up the archive. After I read in all the attributes which I set as temporary macros I wanted to write a subroutine that used the VisBuild step objects to create the archive data based on the temporary macros I setup in Visbuild script. So does anyone know an easy way to do this or will everything have to be in vbscript?

Thanks,
Keith
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2007, 12:40 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,754
http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=2574
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.