Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2020, 01:52 AM
rosvb rosvb is offline
Registered User
 
Join Date: 10-09-2015
Posts: 3
Error loading info for project file

Hi,

we use VisualBuild to compile a Visual Studio 2019 solution. When executing the VisualBuild step an "Error loading info for project file ..." error is logged.
When I execute the msbuild command directly in the cmd I do not get an error.

At first analysis I could find out that it is because of the attribute "AssemblyName" in the project file. If this attribute is removed, there is no warning in the VisualBuild.
However, the attribute is set by VisualStudio itself via the project properties. What is the problem with VisualBuild?

Enclosed you will find a VisualBuild sample file that calls the attached Visual Studio sample project.

Thanks for your help.
Attached Files
File Type: zip Examples and screenshots.zip (178.0 KB, 363 views)

Last edited by rosvb; 12-01-2020 at 01:58 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2020, 04:49 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,837
There was a bug when processing .NET Core project files containing the AssemblyName. This is fixed in v10.4.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.


Copyright 1999-2021 Kinook Software, Inc.