Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2008, 02:06 PM
pjbw pjbw is online now
Registered User
 
Join Date: 03-13-2008
Location: UK
Posts: 4
Displaying PDFs "in-line"

Whenever I import a PDF I can get its path (a string of ?'s) to either appear as a child item under my context item in Data Explorer or as a child item in Imported Items. The Adobe page appears Ok in the Details pane when I click on the child item. My Data Explorer pane is going to get very big (from experience with Ecco) and I don't want it cluttered with child path items as happens with Ecco
However, if I import an email from Thunderbird its content appears in the Details pane as soon as I click on the context item in Data Explorer - perfect!. Is it possible to get PDF's to appear like this, and if so how?
Is it to do with the Document, URL attribute? This is blank when I try to import a PDF file and has a value 'email|1.eml' after I have imported an email (only 1 so far).
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2008, 02:16 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,742
http://www.ultrarecall.com/Manual/internaloleedit.htm

http://www.kinook.com/Forum/showthre...?threadid=2430
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2008, 06:23 AM
pjbw pjbw is online now
Registered User
 
Join Date: 03-13-2008
Location: UK
Posts: 4
Before I posted this thread I had tried pasting the PDF's path into the Document, URL field of my context item but, when I clicked on the context item nothing happened (hence this thread) because:
Possible bug in UR 3.2.6. I had UR open in one monitor and UR Help open in the other. the reason the PDF wasn't displayed was that there was a Microsoft Office dialog hidden underneath the Help page saying that ...This feature is not installed. Please insert the CD-ROM... When I X'ed the dialog the PDF appeared Ok in UR. This dialog re-appeared everytime I clicked on the context item during yesterday's session but is not appearing now that I have reloaded UR
I had created my PDF by scanning the page into MS Word via FineReader and saving it as a PDF. I then exited Word before pasting the path into UR. No problem for me - I can avoid Word next time.

Another query; how do I delete user-defined keyword(s)?
I am evaluating UR 3.2.6 and have added some trial keywords which I no longer want.
Or; can I rename them?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-16-2008, 07:15 AM
$bill $bill is online now
Registered User
 
Join Date: 09-14-2006
Posts: 210
Quote:
Originally posted by pjbw

Another query; how do I delete user-defined keyword(s)?
I am evaluating UR 3.2.6 and have added some trial keywords which I no longer want.
Or; can I rename them?
See http://www.kinook.com/Forum/showthre...&threadid=3295

The beta of 3.5 improves this by including a option to remove user-defined keywords for all items.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-16-2008, 10:56 AM
pjbw pjbw is online now
Registered User
 
Join Date: 03-13-2008
Location: UK
Posts: 4
Thank you. Quant's post of 11/30/06 did the job.
Now to design a set of keywords to mimic my folder/column setup in Ecco.
UR is becoming more and more impressive (in spite of the steep learning curve! In Ecco I had everything subordinate to a Diary folder and it looks as if I can do the same in UR with My Data renamed Diary.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.