Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2014, 04:42 PM
DavidBailey DavidBailey is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2014
Posts: 2
No valid digital signature found

I'm using version 7 of Visual Build Pro and I quite often get an error that:

"No valid digital signature found" and the build stops.

The error occurs on any step including copying files, building visual studio solution files and even groups.

It does not always occur and it will occur on different steps. To get around the error I shut down visual build pro, restart and try to do the build again. Quite often the error will occur on a different step even after a restart.

I'm looking for anyone that might have experienced this problem and can recommend a way to resolve it.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-21-2014, 04:51 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,656
That error should not occur with Visual Build Pro v7.7a or later.

http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=3044
Reply With Quote
  #3  
Old 07-21-2014, 04:55 PM
DavidBailey DavidBailey is online now
Registered User
 
Join Date: 07-21-2014
Posts: 2
I'll look to get an upgrade

Currently we're using Version 7.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:56 AM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.