Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2017, 10:10 AM
David_F David_F is online now
Registered User
 
Join Date: 01-05-2017
Posts: 35
Can't delete attributes

hi,

I frequently find when I try to delete an attribute from a template item that the "Delete" option is greyed out and I can't do it. Is there any reason for this? any way round it?

I should specify these are Custom Attributes I'm talking about.

I go through the Attributes I have created and added to a template - when I right-click, some have the delete option greyed out, some don't. I thought it might correlate to whether an attribute was populated or not, but it doesn't.

Compact and Repair doesn't fix it. It happens across all databases and has been the case, off and on, for a while.

DavidF.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2017, 05:18 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,494
I was able to reproduce the problem with your sample, and this is fixed in the latest download (UltraRecall.exe 5.3.0.2 in Help | About).
Reply With Quote
  #3  
Old 06-23-2017, 04:26 PM
David_F David_F is online now
Registered User
 
Join Date: 01-05-2017
Posts: 35
Can confirm this functionality is now working as it should. Thanks for fixing this so quickly, Kinook.

DavidF.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.


Copyright 1999-2017 Kinook Software, Inc.