Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-23-2011, 08:01 AM
cnewtonne cnewtonne is online now
Registered User
 
Join Date: 07-27-2006
Posts: 387
Why is Chrome's import look distorted?

I'm trying to figure out why when doing cntrl+c followed by win+v, my UR imports look great using firefox 6, but distorted with Chrome 14. See attached images.

1) Can you please try it yourself and confirm this behavior? Please use this link http://www.oracle.com/us/products/da...ers/index.html
2) Is there an explanation for this behavior?
3) Any fix or workaround?

Thank you.
Attached Images
   
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2011, 09:34 AM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,701
Looks like a bug in Chrome (or an incompatibility between the HTML format it puts on the clipboard and how it's displayed in other browsers). If you download, extract, and run http://www.kinook.com/Download/Misc/ClipSpy.zip, then copy the page selection from Chrome, start ClipSpy, select HTML Format, choose File | Save Selected Data and save as xyz.html, then open the file in IE or Firefox, it displays the same way. The only solution would be for Chrome to be updated to generate HTML that is compatible with IE and Firefox.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2011, 01:35 PM
cnewtonne cnewtonne is online now
Registered User
 
Join Date: 07-27-2006
Posts: 387
Identified the cause ...

I think I have identified the cause the verified it. It is a know issue/variance/behavior of webkit based browsers like chome and safari. The rendering engine does not honor the 'no-repeat' property of 'background-image'. This is why if you look carefully at the distorted image above, you see the background arrow image is repeating.

So, if you change this line ....
background-image: url(http://www.oracleimg.com/us/assets/red_arrow_box.gif)
to ...
background-image: url(http://www.oracleimg.com/us/assets/red_arrow_box.gif) no-repeat

The page will display correctly. Here's a reference to a similar bug
http://code.google.com/p/chromium/is...etail?id=35697

So far, I have found not fix or workaround.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-12-2011, 01:49 PM
cnewtonne cnewtonne is online now
Registered User
 
Join Date: 07-27-2006
Posts: 387
This may help at scripting level http://www.ehow.com/how_12143187_sto...me-safari.html
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.