Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2003, 09:23 PM
belhugtetra belhugtetra is offline
Registered User
 
Join Date: 12-15-2002
Posts: 1
Environment variable such as ERRORLEVEL

How can access environment variables such as ERRORLEVEL from
VisBuildPro's Macro?

Hugues Bellerive
Software Developer
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2003, 09:25 PM
pjaquiery pjaquiery is online now
Registered User
 
Join Date: 01-20-2003
Location: Dunedin, New Zealand
Posts: 114
%LASTSTEP_STATUS% in the step following a "Run Program" step is ERRORLEVEL (the value returned by the program that was run).

Most other environment variables are available as System macros. For example:
%Path%
%TEMP%
%WINDIR%
...

Peter
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:37 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.