Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Visual Build Professional > [VBP] Third Party Tools

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-13-2007, 11:02 AM
dheller dheller is online now
Registered User
 
Join Date: 08-07-2007
Location: New Castle, DE
Posts: 14
Component error: Class not registered when running VisBuildCmd.exe from a batch file

I have created the following batch file, when I try to run this file from any computer other than the computer that has VisualBuildPro6 installed, I get a component error: Class not registered? Why. The file is pointing to my build machine that has VisualBuildPro6 installed.


NET USE S: \\esbuild-vista\c$
s:
CD program files\visbuildpro6
start visbuildcmd.exe /b trios.bld

Last edited by dheller; 11-13-2007 at 11:09 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:48 PM.


Copyright 1999-2022 Kinook Software, Inc.