Kinook Software Forums

Go Back   Kinook Software Forums > Ultra Recall > [UR] General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2020, 06:54 PM
David_F David_F is online now
Registered User
 
Join Date: 01-05-2017
Posts: 55
Problem with multi-select attributes

I'm having a problem with mult-select attributes. If I choose the "Allow multiple selection" option, I am not able to select anything - I choose one of the values, the checkbox remains blank. This thread here:
https://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=5633 suggests the problem was fixed in 6.0.0.6.

My installation shows 6.0.0.3 as the exe number - but it is the only version I can see, I downloaded it yesterday from the Kinook downloads page. Is there a more recent version somewhere?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2020, 09:43 PM
kinook kinook is online now
Administrator
 
Join Date: 03-06-2001
Location: Colorado
Posts: 5,752
Please
1) uninstall UR
2) clear your browser cache/history
3) download and install from https://kinook.com/UR/download.html
4) start UR and copy and paste the info from Help | About

It should definitely be UltraRecall.exe 6.0.0.6 when downloading from the web site.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-19-2020, 06:35 AM
David_F David_F is online now
Registered User
 
Join Date: 01-05-2017
Posts: 55
Thanks Kinook, all now sorted. Suspect it was a browser/cache issue. Now have 6.0.0.6 and very happy with the smoothly working multi-selection attributes!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:53 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.